top of page

AFBRAAKWERKEN VERHEYEN, EEN ERVAREN PARTIJ VOOR HET HUREN VAN EEN MOBIELE TELESCOPISCHE KRAAN

VERHUUR TELESCOPISCHE KRAAN IN REGIO ANTWERPEN

Naast het uitvoeren van afbraakwerken kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een mobiele telescopische kraan in de regio Antwerpen. Met deze kraan van topkwaliteit brengt u uw zware machines en materiaal veilig op hoogte of voert u zware stukken, materialen of bouwmaterialen af. Een airco-groep op een hoog gebouw plaatsen bijvoorbeeld is een taak die onze multi-inzetbare telescopische kraan prima aankan.

De machine heeft een bereik tot 40 meter hoog. U kan de kraan inzetten op elke ondergrond mits er een bescherming van de ondergrond aanwezig is. De afzonderlijk bestuurbare wielen zorgen voor een optimale bereikbaarheid en de beweegbare XENON-lichten op de mast voor een uitstekende belichting van uw werf.

Afbraakwerken Verheyen telescopische kraan

TELESCOOPKRAAN HUREN MET MACHINIST

Wij bieden een snelle en flexibele dienstverlening dankzij onze grondige voorbereiding. Om uw werken veilig uit te voeren, verhuren wij de telescopische kraan inclusief een ervaren kraanman.

Vergunningen en signalisatie kunnen perfect door ons geregeld worden, zodat uw werken worden uitgevoerd zonder zorgen hoeven te maken.

De verhuurprijs van de telescoopkraan inclusief deze dienstverlening bedraagt 95 euro per uur met een minimuminzet van 5 werkuren per dag.

De transportkost voor de kraan naar uw locatie bedraagt 120 euro in de ganse regio Antwerpen.

Indien schotten of rijplaten nodig zijn vragen we nog een kleine toeslag gezien de situatie.

Doe met een gerust hart beroep op onze ervaring; wij zorgen mee voor een goed verloop van uw werken!

Verhuur telescopische kraan Antwerpen Afbraakwerken Verheyen

MOBIELE TELESCOOPKRAAN HUREN MET MACHINIST IN DE REGIO ANTWERPEN?

Neem contact op met Afbraakwerken Verheyen Jozef.

bottom of page