top of page

AFBRAAK BETONCONSTRUCTIES EN METAALCONSTRUCTIES

AFBRAAK BETON- EN METAALCONSTRUCTIES & AFBREKEN BETON

Betonafbraak of het verwijderen van beton en metaal zijn complexere afbraakwerken. Afbraakwerken Verheyen verzorgt het afbreken van betonnen constructies en gebouwen. Dankzij ons uitgebreide machinepark zijn we in staat om alle beton en metaalconstructies vakkundig te slopen.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Bedankt voor uw bericht!

EXPERTISE BETONAFBRAAK: RESULTAAT BINNEN BUDGET EN OP TIJD!

In tegenstelling tot algemene sloopwerken of eenvoudige ontmantelingen, is een specifieke expertise in het domein (o.a. de materiaalkennis) alsook het gebruik van aangepaste hulpmiddelen nodig voor het bekomen van het gewenste resultaat binnen het vooropgesteld tijdsbestek en volgens afgesproken budget.

OVER KRANEN EN BETONSCHAREN

Afbraakwerken Verheyen beschikt over alle nodige materiaal om de slag met betonconstructies aan te gaan. Of het nu nodig is kranen in te schakelen (afhankelijk van het gebouw en locatie) en krachtige betonscharen of andere hulpmiddelen ingezet moeten worden (dikte van de bewapening), de professionele medewerkers van onze firma klaren de klus!

PRIJZEN: WAT KOST HET AFBREKEN VAN BETONNEN GEBOUWEN?

Wat de prijs voor dergelijke beton-afbraakwerken betreft, dient het totaalproject bekeken te worden. Om een idee van de kostprijs te verkrijgen, maken wij u graag een offerte op maat van uw project.

DE AFBRAAK VAN BETON OF METAALCONSTRUCTIES?

Contacteer Afbraakwerken Verheyen meteen voor meer info of een gratis offerte!

bottom of page